Vi har 514 gin på lager | Gratis fragt over 499 kr | Tel: 4144 4401 | Levering fra 49 kr. 1-3 hverdage

Sipsmith London Dry Gin VJOP

70Cl
57,7 %

En ren symfoni udspiller sig når denne Navy Strenght Gin hældes op. Forestil dig at de anvendte botanicals hver er et instrument i et orkester, og at enebæret står forrest som dirigent og styrer slagets gang.

Enebærret har i Sipsmith V.J.O.P. en absolut afgørende rolle i smag og duft og ikke mindst udfoldelsen af denne smagssymfoni.

kr. 478,80 inkl. moms

Forventet levering: 1-3 hverdage
icon_drink (1)

Tilbehør til serveringsforslag

Vi har udvalgt det perfekte tilbehør

Dette produkt har noter af:

En ren symfoni udspiller sig når denne Navy Strenght Gin hældes op. Forestil dig at de anvendte botanicals hver er et instrument i et orkester, og at enebæret står forrest som dirigent og styrer slagets gang. Enebærret har i Sipsmith V.J.O.P. en absolut afgørende rolle i smag og duft og ikke mindst udfoldelsen af denne smagssymfoni. Enebærrets smag af fyrretræ domminerer i aromaen sammen med en sødmefyldt appelsin. I smagen folder den sande symfoni sig ud med enebærret i front efterfulgt af en mørk chokoladesmag. Som afslutning i denne sande smagssymfoni vil du mærke en dejlig velafbalanceret gin med enebærret som stjerne. Ginen lader dig ville have et ekstra nummer. 

Dette passer perfekt til Sipsmith London Dry Gin VJOP

Hvad andre har kigget på

Ginsmagning hjemme hos dig selv

Ginsmagning

Ginsmagning

HYGGELIG GINSMAGNING HJEMME HOS DIG SELV

PRIS 249,- DKK pr person

Når du bestiller en ginsmagning hos os, skræddersyer vi oplevelsen specielt til jer. Nyd 5 forskellige gins med hver deres udvalgte tonic og garnish, og få samtidig fortællingen bag ginen.

ginsmagning
0
Spend kr. 499,00 more to get free DK shipping
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products
Ginspecialisten_logo_bund

Er du gammel nok til at være her?