Vi har 514 gin på lager | Gratis fragt over 499 kr | Tel: 4144 4401 | Levering fra 49 kr. 1-3 hverdage

Tanqueray Export Strenght Gin

70Cl
43,1 %

Tanqueray Export Strenght Gin lader enebærret komme til sin magt og giver dig her en klassiske London Dry Gin sprængfyldt med det karismatiske enebær. Aromaen fremstå som frisk og aromatiske, hvor den klassiske enebær står forrest, efterfulgt af en frisk citrus og skøn nuanceret duft af lakrids. Den nuancerede smag du vil opleve er skabt af bare 4 botanicals, som hver især bidrager med deres, til en skøn ginmagsoplevelse. Især enebærret og lakridsen indgår i en flirtende leg på tungen og skaber en rolig og lang eftersmag.  

kr. 214,80 inkl. moms

Forventet levering: 1-3 hverdage
icon_drink (1)

Tilbehør til serveringsforslag

Vi har udvalgt det perfekte tilbehør

Dette produkt har noter af:

Tanqueray Export Strenght Gin lader enebærret komme til sin magt og giver dig her en klassiske London Dry Gin sprængfyldt med det karismatiske enebær. Aromaen fremstå som frisk og aromatiske, hvor den klassiske enebær står forrest, efterfulgt af en frisk citrus og skøn nuanceret duft af lakrids. Den nuancerede smag du vil opleve er skabt af bare 4 botanicals, som hver især bidrager med deres, til en skøn ginmagsoplevelse. Især enebærret og lakridsen indgår i en flirtende leg på tungen og skaber en rolig og lang eftersmag.   Tanqueray Gin indgår i ginens historie. Grundlæggeren Charles Tanqueray var nemlig en af bagmændene bag den klassiske Dry Gin, som tog ham over 300 opskrifter at fremstille.

Dette passer perfekt til Tanqueray Export Strenght Gin

Hvad andre har kigget på

Ginsmagning hjemme hos dig selv

Ginsmagning

Ginsmagning

HYGGELIG GINSMAGNING HJEMME HOS DIG SELV

PRIS 249,- DKK pr person

Når du bestiller en ginsmagning hos os, skræddersyer vi oplevelsen specielt til jer. Nyd 5 forskellige gins med hver deres udvalgte tonic og garnish, og få samtidig fortællingen bag ginen.

ginsmagning
0
Spend kr. 499,00 more to get free DK shipping
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products
Ginspecialisten_logo_bund

Er du gammel nok til at være her?