Vi har 514 gin på lager | Gratis fragt over 499 kr | Tel: 4144 4401 | Levering fra 49 kr. 1-3 hverdage

Tanqueray Flor de Sevilla Gin

70Cl
41,3 %

Tanqueray Flor de Sevilla Gin er endnu et mesterværk fra Tanqueray. Med destillationen af appelsiner fra Sevilla opnås en unik og aromatisk gin, som er meget velbalanceret i sit udtryk og smag. Med appelsinens egenskaber og enebærrets fyrretræssmag vil du opleve en smag, som er dyb og karismatisk samtidig med, at den er frisk og livlig. Med kompleksiteten fra Tanqueray London Dry Gin og den bittersøde smag fra appelsiner er her en gin, som du i den grad bør opleve. 

kr. 358,80 inkl. moms

Forventet levering: 1-3 hverdage
icon_drink (1)

Tilbehør til serveringsforslag

Vi har udvalgt det perfekte tilbehør

Dette produkt har noter af:

Tanqueray Flor de Sevilla Gin er endnu et mesterværk fra Tanqueray. Med destillationen af appelsiner fra Sevilla opnås en unik og aromatisk gin, som er meget velbalanceret i sit udtryk og smag. Med appelsinens egenskaber og enebærrets fyrretræssmag vil du opleve en smag, som er dyb og karismatisk samtidig med, at den er frisk og livlig. Med kompleksiteten fra Tanqueray London Dry Gin og den bittersøde smag fra appelsiner er her en gin, som du i den grad bør opleve.  Tanqueray Gin indgår i ginens historie. Grundlæggeren Charles Tanqueray var nemlig en af bagmændene bag den klassiske Dry Gin, som tog ham over 300 opskrifter at fremstille.

Dette passer perfekt til Tanqueray Flor de Sevilla Gin

Hvad andre har kigget på

Ginsmagning hjemme hos dig selv

Ginsmagning

Ginsmagning

HYGGELIG GINSMAGNING HJEMME HOS DIG SELV

PRIS 249,- DKK pr person

Når du bestiller en ginsmagning hos os, skræddersyer vi oplevelsen specielt til jer. Nyd 5 forskellige gins med hver deres udvalgte tonic og garnish, og få samtidig fortællingen bag ginen.

ginsmagning
0
Spend kr. 499,00 more to get free DK shipping
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products
Ginspecialisten_logo_bund

Er du gammel nok til at være her?