Vi har 514 gin på lager | Gratis fragt over 499 kr | Tel: 4144 4401 | Levering fra 49 kr. 1-3 hverdage

VOR Barrel Navy Strength

50Cl
57 %

le de anvendte botanicals er samlet i den islandske natur, det samme er bygmalten, som udgør grundspiritussen. VOR betyder forår på islandsk og det er bestemt også denne feel, som omfavner en, når denne gin duftes og smages. Det er en meget jordnær gin, som virkelig formår at indkapsle islandsk natur. VOR Barrel Navy Strength lagres i 2 måneder på egetræsfade, hvilke bidrager med en rundhed og blødhed i ginen når den nydes. Ginen har et let og gyldent skær, der nærmest minder om lyset en sensommer morgen, mens aromaen indeholder dufte af enebær, honning, og ristede noter af malt. I smagen er enebærret det fremmeste, herefter kommer svage frugtige noter fra rabarber og sortbær.

kr. 612,00 inkl. moms

Forventet levering: 1-3 hverdage
icon_drink (1)

Tilbehør til serveringsforslag

Vi har udvalgt det perfekte tilbehør

Dette produkt har noter af:

Alle de anvendte botanicals er samlet i den islandske natur, det samme er bygmalten, som udgør grundspiritussen. VOR betyder forår på islandsk og det er bestemt også denne feel, som omfavner en, når denne gin duftes og smages. Det er en meget jordnær gin, som virkelig formår at indkapsle islandsk natur. VOR Barrel Navy Strength lagres i 2 måneder på egetræsfade, hvilke bidrager med en rundhed og blødhed i ginen når den nydes. Ginen har et let og gyldent skær, der nærmest minder om lyset en sensommer morgen, mens aromaen indeholder dufte af enebær, honning, og ristede noter af malt. I smagen er enebærret det fremmeste, herefter kommer svage frugtige noter fra rabarber og sortbær.

Dette passer perfekt til VOR Barrel Navy Strength

Hvad andre har kigget på

Ginsmagning hjemme hos dig selv

Ginsmagning

Ginsmagning

HYGGELIG GINSMAGNING HJEMME HOS DIG SELV

PRIS 249,- DKK pr person

Når du bestiller en ginsmagning hos os, skræddersyer vi oplevelsen specielt til jer. Nyd 5 forskellige gins med hver deres udvalgte tonic og garnish, og få samtidig fortællingen bag ginen.

ginsmagning
0
Spend kr. 499,00 more to get free DK shipping
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products
Ginspecialisten_logo_bund

Er du gammel nok til at være her?