Vi har 514 gin på lager | Gratis fragt over 499 kr | Tel: 4144 4401 | Levering fra 49 kr. 1-3 hverdage

VOR Icelandic Gin

50Cl
47 %

Vor Gin Island indeholder kun islandske botanicals. Bygmalten som grundspiritussen er lavet af er også fra Island. Du får altså her en meget autentisk gin, som inviterer dig med ud på de islandske sletter. Ginens farve er lige så klar som den friske luft på Island, mens duften tager dig med på vandring gennem den islandske tundra, hvor du vil blive mødt af en klar brise af enebær og florale noter.

kr. 466,80 inkl. moms

Forventet levering: 1-3 hverdage
icon_drink (1)

Tilbehør til serveringsforslag

Vi har udvalgt det perfekte tilbehør

Dette produkt har noter af:

Vor Gin Island indeholder kun islandske botanicals. Bygmalten som grundspiritussen er lavet af er også fra Island. Du får altså her en meget autentisk gin, som inviterer dig med ud på de islandske sletter. Ginens farve er lige så klar som den friske luft på Island, mens duften tager dig med på vandring gennem den islandske tundra, hvor du vil blive mødt af en klar brise af enebær og florale noter. I smagen tages du med op på en højderyk, hvor du omgives af tykke noter af malt og enebær, og sødme -og syrefulde noter fra rabarber og kragebær. Finishen byder på et herbalt udtryk, hvilket er med til at sætte bærrets sødme og den friske rabarber til side – dog uden at glemme dem.

Dette passer perfekt til VOR Icelandic Gin

Hvad andre har kigget på

Ginsmagning hjemme hos dig selv

Ginsmagning

Ginsmagning

HYGGELIG GINSMAGNING HJEMME HOS DIG SELV

PRIS 249,- DKK pr person

Når du bestiller en ginsmagning hos os, skræddersyer vi oplevelsen specielt til jer. Nyd 5 forskellige gins med hver deres udvalgte tonic og garnish, og få samtidig fortællingen bag ginen.

ginsmagning
0
Spend kr. 499,00 more to get free DK shipping
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products
Ginspecialisten_logo_bund

Er du gammel nok til at være her?