Vi har 514 gin på lager | Gratis fragt over 499 kr | Tel: 4144 4401 | Levering fra 49 kr. 1-3 hverdage

Whitley Neill Rhubarb & Ginger Gin

70Cl
43 %

Ginen har et barns ubekymrede og legene tilgang til livet med sin friske rabarbere, mens den voksne eftertænksomhed kommer i form af ingefærens røgede dybde og varme. Ginen tager dig med på en gåtur gennem en engelsk have, hvor alle blomster står i fuldt flor, mens smagen er præget af den friske og til tider bitre rabarber, det krydrede enebær og den varme og fyldige ingefær.

kr. 286,80 inkl. moms

Forventet levering: 1-3 hverdage
icon_drink (1)

Tilbehør til serveringsforslag

Vi har udvalgt det perfekte tilbehør

John Whitley’s bedsteforældre havde en gård, hvor der blev dyrket alle mulige afgrøder i køkkenhaven. John er gået i barndommen, og har taget alle sine minder og kommet i Whitley Neill Rhubarb & Ginger Gin. Ginen har et barns ubekymrede og legene tilgang til livet med sin friske rabarbere, mens den voksne eftertænksomhed kommer i form af ingefærens røgede dybde og varme. Aromaen fra flasken tager dig med på en gåtur gennem en engelsk have, hvor alle blomster står i fuldt flor, mens smagen er præget af den friske og til tider bitre rabarber, det krydrede enebær og den varme og fyldige ingefær.

Dette passer perfekt til Whitley Neill Rhubarb & Ginger Gin

Hvad andre har kigget på

Ginsmagning hjemme hos dig selv

Ginsmagning

Ginsmagning

HYGGELIG GINSMAGNING HJEMME HOS DIG SELV

PRIS 249,- DKK pr person

Når du bestiller en ginsmagning hos os, skræddersyer vi oplevelsen specielt til jer. Nyd 5 forskellige gins med hver deres udvalgte tonic og garnish, og få samtidig fortællingen bag ginen.

ginsmagning
0
Spend kr. 499,00 more to get free DK shipping
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products
Ginspecialisten_logo_bund

Er du gammel nok til at være her?