Vi har 514 gin på lager | Gratis fragt over 499 kr | Tel: 4144 4401 | Levering fra 49 kr. 1-3 hverdage

Zuidam Dutch Courage Old Tom Gin

100Cl
40 %

Zuidam Dutch Courage Old Tom Gin holder de gamle gintraditioner i hævd. Basisspritten er destilleret i en pot still, og er derefter destilleret igen med de 10 udvalgte botanicals. Når destillatet er blandet og fortyndet, lagres de i amerikanske egetræsfade.

kr. 586,80 inkl. moms

Forventet levering: 1-3 hverdage
icon_drink (1)

Tilbehør til serveringsforslag

Vi har udvalgt det perfekte tilbehør

Zuidam Dutch Courage Old Tom Gin holder de gamle gintraditioner i hævd. Basisspritten er destilleret i en pot still, og er derefter destilleret igen med de 10 udvalgte botanicals. Når destillatet er blandet og fortyndet, lagres de i amerikanske egetræsfade. Lagringen i trætønder giver ginen en fantastisk og autentisk smagsprofil. I næsen opleves ginen som krydret og kompleks, hvor kardemommen og enebæret er i front og blødgøres af de sødlige og varme noter af vanilje. Smagen er en anelse sødelig med en jordagtig enebær, vanilje og en anelse egetræ fra lagringen. Zuidam er et af Hollands mest anerkendte destillerier, så der er ikke noget at sige til, at de har skabt en ikke mindre end beundringsværdig Gin.

Dette passer perfekt til Zuidam Dutch Courage Old Tom Gin

Hvad andre har kigget på

Ginsmagning hjemme hos dig selv

Ginsmagning

Ginsmagning

HYGGELIG GINSMAGNING HJEMME HOS DIG SELV

PRIS 249,- DKK pr person

Når du bestiller en ginsmagning hos os, skræddersyer vi oplevelsen specielt til jer. Nyd 5 forskellige gins med hver deres udvalgte tonic og garnish, og få samtidig fortællingen bag ginen.

ginsmagning
0
Spend kr. 499,00 more to get free DK shipping
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products
Ginspecialisten_logo_bund

Er du gammel nok til at være her?