Vi har 514 gin på lager | Gratis fragt over 499 kr | Tel: 4144 4401 | Levering fra 49 kr. 1-3 hverdage

VOR Sloe Gin

50Cl
21 %

VOR’s take på en Sloe Gin indeholder ikke slåenbær, men derimod blåbær og sortbær. Ginen har en flot lilla/rød farve fra de lokale islandske bær. Den dybe aroma er fyldt med blåbær, egetræ og et hint af rosiner. Smagen indeholder hint af enebær, mens blårbærrene og sortbærrene er i front. I smagen dukker der også milde noter af et nøddeagtigt egetræ frem fra den 2 måneder lange lagring på egetræsfade.   

kr. 538,80 inkl. moms

Forventet levering: 1-3 hverdage
icon_drink (1)

Tilbehør til serveringsforslag

Vi har udvalgt det perfekte tilbehør

Dette produkt har noter af:

VOR’s take på en Sloe Gin indeholder ikke slåenbær, men derimod blåbær og sortbær. Ginen har en flot lilla/rød farve fra de lokale islandske bær. Den dybe aroma er fyldt med blåbær, egetræ og et hint af rosiner. Smagen indeholder hint af enebær, mens blårbærrene og sortbærrene er i front. I smagen dukker der også milde noter af et nøddeagtigt egetræ frem fra den 2 måneder lange lagring på egetræsfade.    VOR betyder forår på islandsk, og det er bestemt også denne feel, som omfavner en, når denne gin duftes og smages. Der er en meget jordnær gin, som virkelig formår at indkapsle den islandske natur. Alle de anvendte botanicals er samlet i den islandske natur, og det samme er bygmalten, som udgør grundspiritussen. VOR Barrel Aged Gin lagres i 2 måneder på egetræsfade, hvilke bidrager med en rundhed og blødhed i ginen når den nydes.   

Dette passer perfekt til VOR Sloe Gin

Hvad andre har kigget på

Ginsmagning hjemme hos dig selv

Ginsmagning

Ginsmagning

HYGGELIG GINSMAGNING HJEMME HOS DIG SELV

PRIS 249,- DKK pr person

Når du bestiller en ginsmagning hos os, skræddersyer vi oplevelsen specielt til jer. Nyd 5 forskellige gins med hver deres udvalgte tonic og garnish, og få samtidig fortællingen bag ginen.

ginsmagning
0
Spend kr. 499,00 more to get free DK shipping
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products
Ginspecialisten_logo_bund

Er du gammel nok til at være her?