Vi har 514 gin på lager | Gratis fragt over 499 kr | Tel: 4144 4401 | Levering fra 49 kr. 1-3 hverdage

Whitley Neill og Berkshire kampagne

Så har vi sat fokus på to helt fantastiske gin: Whitley Neill og Berkshire. Vi har sat prisen helt i bund, hvorfor du her får absolut kvalitetsgin til meget lave priser

Berkshire Botanical Gin fra Yattendon Distillery

En fantastisk gin lavet på det fantastiske 9.000 hektar store Yattendon Estate i West Berkshire. Filosofien bag ginen er, at skabe en række bæredygtige botaniske gin og likører med inspiration fra de botaniske produkter, der vokser på godset. Ginen bliver produceret i det flotte og smukke pot still ved navn Harry. Harry har til huse i den vidunderlige The Royal Oak Pub & Hotel lige i hjertet af Yattendon.

Whitley Neill

Whitley Neill Gin er en håndlavet, premium gin, der er inspireret af de allerbedste smage og ingredienser fra hele verden – og destilleret i hjertet af City of London.

Whitley Neill er Storbritanniens nr. 1 mest sælgende premium gin.

Hos Whitley Neill Gin bestræber de sig på at udvide smagsprofilen af ​​gins langt ud over de traditionelle botaniske råvarer. Fra deres London Dry Gin og dens rige enebærnoter, citrus og eksotiske Cape stikkelsbær og Baobab frugt, til deres Rabarber & Ginger, Blood Orange og Raspberry gin, tager de nogle af de allerbedste af verdens ingredienser og kombinerer dem for at skabe gin som ingen andre. Hver af deres gin er destilleret i håndlavede partier i The City of London Distillery – det eneste destilleri beliggende i hjertet af The City of London.

TILBUD

Vi er meget stolte af, at kunne præsentere denne kampagne sammen med Johnny Neill, manden bag Whitley Neill Gin og Berkshire Gin.

0
Spend kr. 499,00 more to get free DK shipping
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products
Ginspecialisten_logo_bund

Er du gammel nok til at være her?