Vi har 514 gin på lager | Gratis fragt over 499 kr | Tel: 4144 4401 | Levering fra 49 kr. 1-3 hverdage

Filliers Dry Gin 28 Tangerine Gin

50Cl
43,7 %

Filliers Dry Gin 28 Tangerin Gin er en belgisk gin, og som navnet antyder ja, så indeholder den 28 botanicals, som f.eks. er enebær, citron og appelsinskal udover at være blevet produceret første gang i 1928.

kr. 358,80 inkl. moms

Forventet levering: 1-3 hverdage
icon_drink (1)

Tilbehør til serveringsforslag

Vi har udvalgt det perfekte tilbehør

Dette produkt har noter af:

Filliers Dry Gin 28 Tangerin Gin er en belgisk gin, og som navnet antyder ja, så indeholder den 28 botanicals, som f.eks. er enebær, citron og appelsinskal udover at være blevet produceret første gang i 1928. Denne Tangerine Gin er også lavet med friske mandariner fra Valenciaregionen i Spanien, som vælges for deres friskhed og saftige smag. Istedet for bare at infusere ginnen med citrusfrugterne, destillerer Filliers dem sammen med de andre 28 ikoniske botanicals, som man forbinder med Filliers gin. Dette gør man for at inkorporere smagen optimalt. Den destilleres hele fem gange for at gøre ginnen mere blød. Mere om Filliers og deres Dry Gin 28: Filliers har destilleret i fem generationer, som startede med Karel Filliers født i det 18 århundrede. I dag er den nuværende CEO Bernard FIlliers. Til en batch af Filliers Dry Gin 28 benyttes som minimum fire små destillater af botanicals. Desuden er alt håndlavet – lige fra plukning og hakning af urter til propningen af flaskerne, hvilket er med til at gøre denne gin helt speciel, som også udelukkende laves i små batches af 500-1000 liter af gangen.

Dette passer perfekt til Filliers Dry Gin 28 Tangerine Gin

Hvad andre har kigget på

Ginsmagning hjemme hos dig selv

Ginsmagning

Ginsmagning

HYGGELIG GINSMAGNING HJEMME HOS DIG SELV

PRIS 249,- DKK pr person

Når du bestiller en ginsmagning hos os, skræddersyer vi oplevelsen specielt til jer. Nyd 5 forskellige gins med hver deres udvalgte tonic og garnish, og få samtidig fortællingen bag ginen.

ginsmagning
0
Spend kr. 499,00 more to get free DK shipping
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products
Ginspecialisten_logo_bund

Er du gammel nok til at være her?