Vi har 514 gin på lager | Gratis fragt over 499 kr | Tel: 4144 4401 | Levering fra 49 kr. 1-3 hverdage

Helsinki Dry Gin

50Cl
47 %

Helsinki Dry Gin er en fantastisk førsteklasses gin, som er destilleret med ni nøje udvalgte botanicals herunder tyttebær og hyldebærblomst. Ginens aroma tager dig med ud i den finske skov, hvor alt er lydløst, og hvor det eneste som giver lyd fra sig er jordbunden hvorpå du bertæder den finske flora.

kr. 468,00 inkl. moms

Forventet levering: 1-3 hverdage
icon_drink (1)

Tilbehør til serveringsforslag

Vi har udvalgt det perfekte tilbehør

Helsinki Dry Gin er en fantastisk førsteklasses gin, som er destilleret med ni nøje udvalgte botanicals herunder tyttebær og hyldebærblomst. Ginens aroma tager dig med ud i den finske skov, hvor alt er lydløst, og hvor det eneste som giver lyd fra sig er jordbunden hvorpå du bertæder den finske flora. Den unikke smag i Helsinki Dry Gin kommer fra de finske smagsfulde tyttebær, det rige enebær og de friske citron -og appelsinskaller. Du vil også ane en lun smag fra kanelen og ingefæren. Anvendelsen af de finske tyttebær tilsætter denne gin en helt speciel og raffineret smag, du ikke vil opleve andre steder. 

Dette passer perfekt til Helsinki Dry Gin

Hvad andre har kigget på

Ginsmagning hjemme hos dig selv

Ginsmagning

Ginsmagning

HYGGELIG GINSMAGNING HJEMME HOS DIG SELV

PRIS 249,- DKK pr person

Når du bestiller en ginsmagning hos os, skræddersyer vi oplevelsen specielt til jer. Nyd 5 forskellige gins med hver deres udvalgte tonic og garnish, og få samtidig fortællingen bag ginen.

ginsmagning
0
Spend kr. 499,00 more to get free DK shipping
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products
Ginspecialisten_logo_bund

Er du gammel nok til at være her?