Vi har 514 gin på lager | Gratis fragt over 499 kr | Tel: 4144 4401 | Levering fra 49 kr. 1-3 hverdage

Helsinki Sailors Gin

50Cl
57,2 %

Helsinki Sailors Gin er deres take på en Navy Strength Gin. Den indeholder de samme skønne botanicals som deres Dry Gin, men her er der bare justeret lidt på mængderne, så det går i spænd med den relative høje alkoholprocent. I aromaen finder du hints af det finske tyttebær, den varme kanel og citrus.

kr. 514,80 inkl. moms

Forventet levering: 1-3 hverdage
icon_drink (1)

Tilbehør til serveringsforslag

Vi har udvalgt det perfekte tilbehør

Helsinki Sailors Gin er deres take på en Navy Strength Gin. Den indeholder de samme skønne botanicals som deres Dry Gin, men her er der bare justeret lidt på mængderne, så det går i spænd med den relative høje alkoholprocent. I aromaen finder du hints af det finske tyttebær, den varme kanel og citrus. I smagen går tyttebærret igen, men den dominerende botanical er enebærret der sammen med citrussen skaber en flot balance i ginen. I baggrunden vil du finde en varme som sammen med de andre botanicals skaber en flot og smagfuld balance. Den bombastiske og kraftige smag gør sig godt i cocktails, hvor ginen gerne må kunne smages. 

Dette passer perfekt til Helsinki Sailors Gin

Hvad andre har kigget på

Ginsmagning hjemme hos dig selv

Ginsmagning

Ginsmagning

HYGGELIG GINSMAGNING HJEMME HOS DIG SELV

PRIS 249,- DKK pr person

Når du bestiller en ginsmagning hos os, skræddersyer vi oplevelsen specielt til jer. Nyd 5 forskellige gins med hver deres udvalgte tonic og garnish, og få samtidig fortællingen bag ginen.

ginsmagning
0
Spend kr. 499,00 more to get free DK shipping
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products
Ginspecialisten_logo_bund

Er du gammel nok til at være her?