Vi har 514 gin på lager | Gratis fragt over 499 kr | Tel: 4144 4401 | Levering fra 49 kr. 1-3 hverdage

Helsinki Lingon Gin Likør

50Cl
26 %

Helsinki Lingon Gin Likør er en ny måde at tilgå smagen af likør på. Likøren indeholder nemlig friske finske tyttebær. Den enestående finske natur hyldes ved at bruge de aromatiske og delikate finske tyttebær.

Helsinki Lingon Gin Likør har mange anvendelsesmuligheder. Du kan nyde den rent, med tonic, en mousserende vin eller i en cocktail – det kan næsten ikke gå galt.

kr. 382,80 inkl. moms

Forventet levering: 1-3 hverdage
icon_drink (1)

Tilbehør til serveringsforslag

Vi har udvalgt det perfekte tilbehør

Helsinki Lingon Gin Likør er en ny måde at tilgå smagen af likør på. Likøren indeholder nemlig friske finske tyttebær. Den enestående finske natur hyldes ved at bruge de aromatiske og delikate finske tyttebær. Den dybe aroma fra tyttebærret som infuseres med Helsinki Dry Gin vil give dig en uovertruffen smagsoplevelse, du sent vil glemme! Du vil blive betaget af gin likørens klare røde farve, og aromaen vil byde på en dejlig duft fra tyttebærret, fyrretræsnåle fra enebærret og en frisk citrus. Smagen vil fremstå som smooth og yderst delikat. Smagskombinationen mellem gin og tyttebær er et nyt uovertruffen pletskud, som vil hilser varmt velkommen. Helsinki Lingon Gin Likør har mange anvendelsesmuligheder. Du kan nyde den rent, med tonic, en mousserende vin eller i en cocktail – det kan næsten ikke gå galt.

Dette passer perfekt til Helsinki Lingon Gin Likør

Hvad andre har kigget på

Ginsmagning hjemme hos dig selv

Ginsmagning

Ginsmagning

HYGGELIG GINSMAGNING HJEMME HOS DIG SELV

PRIS 249,- DKK pr person

Når du bestiller en ginsmagning hos os, skræddersyer vi oplevelsen specielt til jer. Nyd 5 forskellige gins med hver deres udvalgte tonic og garnish, og få samtidig fortællingen bag ginen.

ginsmagning
0
Spend kr. 499,00 more to get free DK shipping
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products
Ginspecialisten_logo_bund

Er du gammel nok til at være her?