Vi har 514 gin på lager | Gratis fragt over 499 kr | Tel: 4144 4401 | Levering fra 49 kr. 1-3 hverdage

Nyborg DEW 87 Gin 50 CL

Aftenens sidste solstråler rammer hustagene, og solsortens fløjt kan høres i det fjerne. En ro i luften har overtaget børnelatter og boldspil. Varmen fra dagen hænger stadig i luften, og langsomt går solen ned. Det er denne stemning danske Nyborg med deres Dew Gin går efter, og det er bestemt også denne feel vi får, når vi smager denne gin. Ginen er spækket med lette og friske florale dufte, som ledsages af en svag agurk og viol. I munden vil du opleve en sublim balance mellem en sødme, enebærrets sprødhed, de blomstrede noter fra hyldeblomsten og violen udfolder sig uden at være parfumeret. Med bare 4 botanicals formår Nyborg Gin virkelig at fremkalde en stemning og en smag sommer ud over det sædvanlige.

Denne gin er en del af en serie hvor der tages udgangspunkt i Nyborg og dens omkringliggende hav. Når man bor ved vandet stifter man bekendtskab til tågen og dens mange udtryk og former såsom; dug, rimfrost og havgus, og hvordan den kan påvirke en stemning i en by. Hver form for tåge bringer en stemning med sig, og det er de stemninger de formår at udtrykke i de forskellige gins MIST, FROST og DEW.

kr. 334,80 inkl. moms

Forventet levering: 1-3 hverdage
icon_drink (1)

Tilbehør til serveringsforslag

Vi har udvalgt det perfekte tilbehør

Dette produkt har noter af:

Aftenens sidste solstråler rammer hustagene, og solsortens fløjt kan høres i det fjerne. En ro i luften har overtaget børnelatter og boldspil. Varmen fra dagen hænger stadig i luften, og langsomt går solen ned. Det er denne stemning danske Nyborg med deres Dew Gin går efter, og det er bestemt også denne feel vi får, når vi smager denne gin. Ginen er spækket med lette og friske florale dufte, som ledsages af en svag agurk og viol. I munden vil du opleve en sublim balance mellem en sødme, enebærrets sprødhed, de blomstrede noter fra hyldeblomsten og violen udfolder sig uden at være parfumeret. Med bare 4 botanicals formår Nyborg Gin virkelig at fremkalde en stemning og en smag sommer ud over det sædvanlige. Denne gin er en del af en serie hvor der tages udgangspunkt i Nyborg og dens omkringliggende hav. Når man bor ved vandet stifter man bekendtskab til tågen og dens mange udtryk og former såsom; dug, rimfrost og havgus, og hvordan den kan påvirke en stemning i en by. Hver form for tåge bringer en stemning med sig, og det er de stemninger de formår at udtrykke i de forskellige gins MIST, FROST og DEW.

Dette passer perfekt til Nyborg DEW 87 Gin 50 CL

Hvad andre har kigget på

Ginsmagning hjemme hos dig selv

Ginsmagning

Ginsmagning

HYGGELIG GINSMAGNING HJEMME HOS DIG SELV

PRIS 249,- DKK pr person

Når du bestiller en ginsmagning hos os, skræddersyer vi oplevelsen specielt til jer. Nyd 5 forskellige gins med hver deres udvalgte tonic og garnish, og få samtidig fortællingen bag ginen.

ginsmagning
0
Spend kr. 499,00 more to get free DK shipping
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products
Ginspecialisten_logo_bund

Er du gammel nok til at være her?