Vi har 514 gin på lager | Gratis fragt over 499 kr | Tel: 4144 4401 | Levering fra 49 kr. 1-3 hverdage

Nyborg Gin MIST

50Cl
57 %

MIST er en utrolig særpræget gin med en helt speciel smagsprofil. Den tager dig med på en gåtur langs vandet en diset efterårsdag. Sådan en dag hvor du ikke skal nå noget, hvor hverdagens stress er glemt, og det eneste du har øje på er de små sten du betræder. Duften er fremtræden og berusende af tang og enebær, som overtages af en let og frisk citrus. Smagen kan bedst beskrives som en fyldig umami, som har en potent kraft i sig.

Denne gin er en del af en serie, hvor der tages udgangspunkt i Nyborg og dens omkringliggende hav. Når man bor ved vandet stifter man bekendtskab til tågen og dens mange udtryk og former såsom; dug, rimfrost og havgus, og hvordan den kan påvirke en stemning i en by. Hver form for tåge bringer en stemning med sig, og det er de stemninger de formår at udtrykke i de forskellige gins MIST, FROST og DEW.

kr. 466,80 inkl. moms

Forventet levering: 1-3 hverdage
icon_drink (1)

Tilbehør til serveringsforslag

Vi har udvalgt det perfekte tilbehør

Dette produkt har noter af:

MIST er en utrolig særpræget gin med en helt speciel smagsprofil. Den tager dig med på en gåtur langs vandet en diset efterårsdag. Sådan en dag hvor du ikke skal nå noget, hvor hverdagens stress er glemt, og det eneste du har øje på er de små sten du betræder. Duften er fremtræden og berusende af tang og enebær, som overtages af en let og frisk citrus. Smagen kan bedst beskrives som en fyldig umami, som har en potent kraft i sig. Denne gin er en del af en serie, hvor der tages udgangspunkt i Nyborg og dens omkringliggende hav. Når man bor ved vandet stifter man bekendtskab til tågen og dens mange udtryk og former såsom; dug, rimfrost og havgus, og hvordan den kan påvirke en stemning i en by. Hver form for tåge bringer en stemning med sig, og det er de stemninger de formår at udtrykke i de forskellige gins MIST, FROST og DEW.

Dette passer perfekt til Nyborg Gin MIST

Hvad andre har kigget på

Ginsmagning hjemme hos dig selv

Ginsmagning

Ginsmagning

HYGGELIG GINSMAGNING HJEMME HOS DIG SELV

PRIS 249,- DKK pr person

Når du bestiller en ginsmagning hos os, skræddersyer vi oplevelsen specielt til jer. Nyd 5 forskellige gins med hver deres udvalgte tonic og garnish, og få samtidig fortællingen bag ginen.

ginsmagning
0
Spend kr. 499,00 more to get free DK shipping
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products
Ginspecialisten_logo_bund

Er du gammel nok til at være her?