Vi har 514 gin på lager | Gratis fragt over 499 kr | Tel: 4144 4401 | Levering fra 49 kr. 1-3 hverdage

Nyborg FROST Gin

50Cl
46 %

Med denne danske økologiske gin tages du ud i vinterens kulde, med røde kinder og dampende ånde. FROST formår virkelig at fange vinterens kulde og friskhed i sig. Den har indfanget den friske og levende følelse af, når man tager en stor indånding af kold luft. Den der følelse, hvor man er sikker på at ens ånde vil fryse til is. Med enebærrets omsluttende varme sammen med pebermynte og eukalyptus får du her en gin, som er indbegrebet af less is more.

Denne gin er en del af en serie, hvor der tages udgangspunkt i Nyborg og dens omkringliggende hav. Når man bor ved vandet stifter man bekendtskab til tågen og dens mange udtryk og former såsom; dug, rimfrost og havgus, og hvordan den kan påvirke en stemning i en by. Hver form for tåge bringer en stemning med sig, og det er de stemninger de formår at udtrykke i de forskellige gins MIST, FROST og DEW.

kr. 394,80 inkl. moms

Forventet levering: 1-3 hverdage
icon_drink (1)

Tilbehør til serveringsforslag

Vi har udvalgt det perfekte tilbehør

Dette produkt har noter af:

Med denne danske økologiske gin tages du ud i vinterens kulde, med røde kinder og dampende ånde. FROST formår virkelig at fange vinterens kulde og friskhed i sig. Den har indfanget den friske og levende følelse af, når man tager en stor indånding af kold luft. Den der følelse, hvor man er sikker på at ens ånde vil fryse til is. Med enebærrets omsluttende varme sammen med pebermynte og eukalyptus får du her en gin, som er indbegrebet af less is more. Denne gin er en del af en serie, hvor der tages udgangspunkt i Nyborg og dens omkringliggende hav. Når man bor ved vandet stifter man bekendtskab til tågen og dens mange udtryk og former såsom; dug, rimfrost og havgus, og hvordan den kan påvirke en stemning i en by. Hver form for tåge bringer en stemning med sig, og det er de stemninger de formår at udtrykke i de forskellige gins MIST, FROST og DEW.

Dette passer perfekt til Nyborg FROST Gin

Hvad andre har kigget på

Ginsmagning hjemme hos dig selv

Ginsmagning

Ginsmagning

HYGGELIG GINSMAGNING HJEMME HOS DIG SELV

PRIS 249,- DKK pr person

Når du bestiller en ginsmagning hos os, skræddersyer vi oplevelsen specielt til jer. Nyd 5 forskellige gins med hver deres udvalgte tonic og garnish, og få samtidig fortællingen bag ginen.

ginsmagning
0
Spend kr. 499,00 more to get free DK shipping
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products
Ginspecialisten_logo_bund

Er du gammel nok til at være her?