Vi har 514 gin på lager | Gratis fragt over 499 kr | Tel: 4144 4401 | Levering fra 49 kr. 1-3 hverdage

Njord Gin Sand & Sea

50Cl
45 %

Njord Mother Nature tager dig ud til den danske kyst i efteråret, hvor himmel og hav står i ét. Ved første sip befinder du dig i de danske klitter, hvor marehalmen slår om sig i vinden. Du bliver mødt af den friske havtorn, strandbeden og tangen, alt imens sandet flyver om dine fødder, ligesom granen folder sig ud i smagen. Njord har virkelig formået at indfange en stemning i denne flaske. Smagen blæser dig virkelig om kuld med en friskhed, der på én og samme tid er kraftfuld men elegant. En dybde der både tager dig helt ned på bunden af havet og op i de kraftige bølgerne. Du får her en dyb, let saltet og pebret smag, som er meget umami præget.

kr. 630,00 inkl. moms

Forventet levering: 1-3 hverdage
icon_drink (1)

Tilbehør til serveringsforslag

Vi har udvalgt det perfekte tilbehør

Dette produkt har noter af:

Njord Mother Nature tager dig ud til den danske kyst i efteråret, hvor himmel og hav står i ét. Ved første sip befinder du dig i de danske klitter, hvor marehalmen slår om sig i vinden. Du bliver mødt af den friske havtorn, strandbeden og tangen, alt imens sandet flyver om dine fødder, ligesom granen folder sig ud i smagen. Njord har virkelig formået at indfange en stemning i denne flaske. Smagen blæser dig virkelig om kuld med en friskhed, der på én og samme tid er kraftfuld men elegant. En dybde der både tager dig helt ned på bunden af havet og op i de kraftige bølgerne. Du får her en dyb, let saltet og pebret smag, som er meget umami præget. Sand & Sea er baseret på Njord Mother Nature, som er baseret på en alkoholbase af kartoffel og er lavet på botanicals som havtorn, rønnebær og skovmærke. Alkoholbasen af kartoffel giver ginen en unik og rund karakter og går smukt hånd i hånd med rønnebærret, lakridsroden og havtornen. Njord er et dansk ginmærke fra 2014 og produceres på Sydhavnen i Aarhus. Bag Njord står Lars Toke og Troels, som tog deres fælles hobby op på et helt nyt niveau og udviklede Njord. Njord Gin tager sit afsæt i den danske natur og anvender ingredienser, du kan finde i den i det danske landskab.

Dette passer perfekt til Njord Gin Sand & Sea

Hvad andre har kigget på

Ginsmagning hjemme hos dig selv

Ginsmagning

Ginsmagning

HYGGELIG GINSMAGNING HJEMME HOS DIG SELV

PRIS 249,- DKK pr person

Når du bestiller en ginsmagning hos os, skræddersyer vi oplevelsen specielt til jer. Nyd 5 forskellige gins med hver deres udvalgte tonic og garnish, og få samtidig fortællingen bag ginen.

ginsmagning
0
Spend kr. 499,00 more to get free DK shipping
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products
Ginspecialisten_logo_bund

Er du gammel nok til at være her?