Vi har 514 gin på lager | Gratis fragt over 499 kr | Tel: 4144 4401 | Levering fra 49 kr. 1-3 hverdage

Njord United Natures Gin

50Cl
42 %

Njord United Natures Gin formår på smukkeste vis at forene det kolde danske klima, med det varme spanske i denne smooth og elegante gin. Sammen med andre gin-entusiaster fra Madrid, Spanien formår de virkelig med United Nature at indkapsle Spaniens varme med den danske omskiftelige kolde lune. Denne legende tilgang til ginproduktion er virkelig med til at rykke ved konventionerne og giver dig her en, gin som er enkel og karismatisk på samme tid. Ginen her er destilleret på drue og korn, og den indeholder ikke kun den klassiske smage af enebær men også pastinak, appelsinblomst og græskarkerner.

kr. 594,00 inkl. moms

Forventet levering: 1-3 hverdage
icon_drink (1)

Tilbehør til serveringsforslag

Vi har udvalgt det perfekte tilbehør

Njord United Natures Gin formår på smukkeste vis at forene det kolde danske klima, med det varme spanske i denne smooth og elegante gin. Sammen med andre gin-entusiaster fra Madrid, Spanien formår de virkelig med United Nature at indkapsle Spaniens varme med den danske omskiftelige kolde lune. Denne legende tilgang til ginproduktion er virkelig med til at rykke ved konventionerne og giver dig her en, gin som er enkel og karismatisk på samme tid. Ginen her er destilleret på drue og korn, og den indeholder ikke kun den klassiske smage af enebær men også pastinak, appelsinblomst og græskarkerner. Njord er et dansk ginmærke fra 2014 og produceres på Sydhavnen i Aarhus. Bag Njord står Lars Toke og Troels, som tog deres fælles hobby op på et helt nyt niveau og udviklede Njord. Njord Gin tager sit afsæt i den danske natur og anvender ingredienser, du kan finde i den i det danske landskab.

Dette passer perfekt til Njord United Natures Gin

Hvad andre har kigget på

Ginsmagning hjemme hos dig selv

Ginsmagning

Ginsmagning

HYGGELIG GINSMAGNING HJEMME HOS DIG SELV

PRIS 249,- DKK pr person

Når du bestiller en ginsmagning hos os, skræddersyer vi oplevelsen specielt til jer. Nyd 5 forskellige gins med hver deres udvalgte tonic og garnish, og få samtidig fortællingen bag ginen.

ginsmagning
0
Spend kr. 499,00 more to get free DK shipping
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products
Ginspecialisten_logo_bund

Er du gammel nok til at være her?