Vi har 514 gin på lager | Gratis fragt over 499 kr | Tel: 4144 4401 | Levering fra 49 kr. 1-3 hverdage

Njord Mother Nature

50Cl
40 %

Njord Mother Nature tager dig ud i den danske natur. Ud over havet og ind til kysten, ind i skovene og ud på engene. Du bliver mødt af den danske sommerbrise af havetorn, rønnebær og enebær, mens den mørke vinter lader sig vente på sig med sit gran fra den mørke skov.

Lad dig ikke narre af ginflaskens enkle udtryk, for indeni er der et farverigt landskab af smagsnuancer og subtile toner.

kr. 526,80 inkl. moms

Forventet levering: 1-3 hverdage
icon_drink (1)

Tilbehør til serveringsforslag

Vi har udvalgt det perfekte tilbehør

Dette produkt har noter af:

Njord Mother Nature tager dig ud i den danske natur. Ud over havet og ind til kysten, ind i skovene og ud på engene. Du bliver mødt af den danske sommerbrise af havetorn, rønnebær og enebær, mens den mørke vinter lader sig vente på sig med sit gran fra den mørke skov. Lad dig ikke narre af ginflaskens enkle udtryk, for indeni er der et farverigt landskab af smagsnuancer og subtile toner. Danske Njord Mother Nature er baseret på en alkoholbase af kartoffel og er lavet på botanicals som havtorn, rønnebær og skovmærke. Alkoholbasen af kartoffel giver ginen en unik og rund karakter og går smukt hånd i hånd med rønnebæret, lakridsroden og havtornen. Du får her en gin, som eksperimenterer med det klassiske på sin helt egen måde. Njord er et dansk ginmærke fra 2014 og produceres på Sydhavnen i Aarhus. Bag Njord står Lars Toke og Troels, som tog deres fælles hobby op på et helt nyt niveau og udviklede Njord. Njord Gin tager sit afsæt i den danske natur og anvender ingredienser, du kan finde i den i det danske landskab.

Dette passer perfekt til Njord Mother Nature

Hvad andre har kigget på

Ginsmagning hjemme hos dig selv

Ginsmagning

Ginsmagning

HYGGELIG GINSMAGNING HJEMME HOS DIG SELV

PRIS 249,- DKK pr person

Når du bestiller en ginsmagning hos os, skræddersyer vi oplevelsen specielt til jer. Nyd 5 forskellige gins med hver deres udvalgte tonic og garnish, og få samtidig fortællingen bag ginen.

ginsmagning
0
Spend kr. 499,00 more to get free DK shipping
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products
Ginspecialisten_logo_bund

Er du gammel nok til at være her?