Vi har 514 gin på lager | Gratis fragt over 499 kr | Tel: 4144 4401 | Levering fra 49 kr. 1-3 hverdage

Njord Gin Sun & Citrus

50Cl
47,5 %

Sun & Citrus Gin fra Njord tager dig med til de sydlige himmelstrøg. De friske citrusnoter møder dig, som det første, og går over i en floral smag med dybe lag. De florale noter formår virkelig at forme en smooth og lækker gin, selvom at ginen har en alkoholprocent på 47,5%.

Denne gin er baseret på en alkoholbase af dansk hvedemalt. Dette giver ginen en lettere tekstur end den ”klassiske” Njord gin, som er lavet på en kartoffelbase, og giver ginen noget mere fylde.

kr. 646,80 inkl. moms

Forventet levering: 1-3 hverdage
icon_drink (1)

Tilbehør til serveringsforslag

Vi har udvalgt det perfekte tilbehør

Sun & Citrus Gin fra Njord tager dig med til de sydlige himmelstrøg. De friske citrusnoter møder dig, som det første, og går over i en floral smag med dybe lag. De florale noter formår virkelig at forme en smooth og lækker gin, selvom at ginen har en alkoholprocent på 47,5%. Denne gin er baseret på en alkoholbase af dansk hvedemalt. Dette giver ginen en lettere tekstur end den ”klassiske” Njord gin, som er lavet på en kartoffelbase, og giver ginen noget mere fylde. Njord er et dansk ginmærke fra 2014 og produceres på Sydhavnen i Aarhus. Bag Njord står Lars Toke og Troels, som tog deres fælles hobby op på et helt nyt niveau og udviklede Njord. Njord Gin tager sit afsæt i den danske natur og anvender ingredienser, du kan finde i den i det danske landskab.

Dette passer perfekt til Njord Gin Sun & Citrus

Hvad andre har kigget på

Ginsmagning hjemme hos dig selv

Ginsmagning

Ginsmagning

HYGGELIG GINSMAGNING HJEMME HOS DIG SELV

PRIS 249,- DKK pr person

Når du bestiller en ginsmagning hos os, skræddersyer vi oplevelsen specielt til jer. Nyd 5 forskellige gins med hver deres udvalgte tonic og garnish, og få samtidig fortællingen bag ginen.

ginsmagning
0
Spend kr. 499,00 more to get free DK shipping
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products
Ginspecialisten_logo_bund

Er du gammel nok til at være her?