Vi har 514 gin på lager | Gratis fragt over 499 kr | Tel: 4144 4401 | Levering fra 49 kr. 1-3 hverdage

Tarsier Oriental Pink Gin

70Cl
40 %

Fra de tropiske regnskove i Indonesien til frugtplantagerne i Mekong, Thailands flydende markeder og Malaysias frugtvogne tager Tarsier dig med på eventyr og opdagelser!

kr. 478,80 inkl. moms

Forventet levering: 1-3 hverdage
icon_drink (1)

Tilbehør til serveringsforslag

Vi har udvalgt det perfekte tilbehør

Fra de tropiske regnskove i Indonesien til frugtplantagerne i Mekong, Thailands flydende markeder og Malaysias frugtvogne tager Tarsier dig med på eventyr og opdagelser! Med inspiration fra Tim og Sherwins rejser i Sydøstasien, er Tarsier Oriental Pink Gin sprængfyldt med florale noter fra rød dragefrugt, sødme fra litchi og syrlighed fra hindbær. Aromaen i ginen er let og frugtig, og de eksotiske frugter duftes tydeligt. Ginen ligger let og livlig på tungen, og er sprængfyldt med florale noter, og har samtidig en skøn dybde.  Tim og Sherwin blev inspireret af deres kulinariske backpacking eventyr gennem asien. De blev enige om at fange de Sydøstasiske traditioner og kulturer i smagfulde gins. Tarsier er navnet på en lille primat, som lever i Sydøstasien og som er udrydningstruet – det er også den, som er afbildet på flasken. Derfor doneres 10% af Tarsier Spirit overskud til en organisation, som beskytter arten og dens habitat.

Dette passer perfekt til Tarsier Oriental Pink Gin

Hvad andre har kigget på

Ginsmagning hjemme hos dig selv

Ginsmagning

Ginsmagning

HYGGELIG GINSMAGNING HJEMME HOS DIG SELV

PRIS 249,- DKK pr person

Når du bestiller en ginsmagning hos os, skræddersyer vi oplevelsen specielt til jer. Nyd 5 forskellige gins med hver deres udvalgte tonic og garnish, og få samtidig fortællingen bag ginen.

ginsmagning
0
Spend kr. 499,00 more to get free DK shipping
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products
Ginspecialisten_logo_bund

Er du gammel nok til at være her?