Vi har 514 gin på lager | Gratis fragt over 499 kr | Tel: 4144 4401 | Levering fra 49 kr. 1-3 hverdage

Tarsier Southeast Asian Dry Gin

70Cl
45 %

Fra det hvide sand i Boracay til gademaden i Bangkok, de travle gader i Saigon og de majestætiske templer i Angkor Wat tager Tarsier Southeast Asian Dry Gin dig med på lidt af en rejse. Denne yderst smagfulde gin er inspireret af det Sydøstasiske køkken, og er en meget aromatik gin, der tager sit afsæt i citrus -og pebernoter. Citrussmagen kommer især fra calmansi, mens det lette krydderi kommer fra det ydemyge enebær og kampot peberen. En floral aroma og smag foldes også ud i ginen, hvilket kommer fra den skønne basilikum. 

kr. 478,80 inkl. moms

Forventet levering: 1-3 hverdage
icon_drink (1)

Tilbehør til serveringsforslag

Vi har udvalgt det perfekte tilbehør

Fra det hvide sand i Boracay til gademaden i Bangkok, de travle gader i Saigon og de majestætiske templer i Angkor Wat tager Tarsier Southeast Asian Dry Gin dig med på lidt af en rejse. Denne yderst smagfulde gin er inspireret af det Sydøstasiske køkken, og er en meget aromatik gin, der tager sit afsæt i citrus -og pebernoter. Citrussmagen kommer især fra calmansi, mens det lette krydderi kommer fra det ydemyge enebær og kampot peberen. En floral aroma og smag foldes også ud i ginen, hvilket kommer fra den skønne basilikum.  Tim og Sherwin har deres inspiration fra deres kulinariske backpacking eventyr gennem Asien. De blev enige om at fange de Sydøstasiske traditioner og kulturer i smagfulde gins. Tarsier er navnet på en lille primat, som lever i Sydøstasien og som er udrydningstruet – det er også den, som er afbildet på flasken. Derfor doneres 10% af Tarsier Spirit overskud til en organisation som beskytter arten og dens habitat. 

Dette passer perfekt til Tarsier Southeast Asian Dry Gin

Hvad andre har kigget på

Ginsmagning hjemme hos dig selv

Ginsmagning

Ginsmagning

HYGGELIG GINSMAGNING HJEMME HOS DIG SELV

PRIS 249,- DKK pr person

Når du bestiller en ginsmagning hos os, skræddersyer vi oplevelsen specielt til jer. Nyd 5 forskellige gins med hver deres udvalgte tonic og garnish, og få samtidig fortællingen bag ginen.

ginsmagning
0
Spend kr. 499,00 more to get free DK shipping
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products
Ginspecialisten_logo_bund

Er du gammel nok til at være her?